Boekhouding Fiscaliteit
Financieel advies

   Wie is Katia De Kegel ?


Katia De Kegel


Katia De Kegel werd in 1973 in Ukkel geboren.

Ze volgde een opleiding Klassieke Talen Latijn aan het Heilig-Hart Instituut Halle, gevolgd door een Master in de Handelswetenschappen aan EHSAL/HUB.
Ze behaalde tevens een Graduaat Fiscale Wetenschappen aan de Fiscale Hogeschool Brussel.

Katia De Kegel is Accountant en Belastingconsulent, erkend door IAB (Instituut van Accountants en Belastingconsulenten).
Katia De Kegel heeft met succes een opleidingsreeks tot Onafhankelijk Bestuurder gevolgd bij het IAB.

Katia De Kegel startte haar carriŤre bij Toyota Belgium, waar ze een Young Manager Program volgde. Dit liet haar toe zowel ervaring in het financiŽle domein als in de consultancy op te doen. Zo stelde ze ondermeer business plans op voor garages die investeringen planden.

In 2000 stapte ze over naar ING BelgiŽ, waar ze eerst 4 jaar aan de slag ging als Relationship Manager Grote Ondernemingen.
Nadien werd ze als KMO manager verantwoordelijk voor een team Relationship Managers Middelgrote Ondernemingen om vervolgens directeur te worden van het Business Center Grote Ondernemingen in Brussel.

Sinds 2009 werkt ze als zelfstandige financiŽle professional. Ze voerde ondermeer opdrachten uit voor Trifinance, Participatie Maatschappij Vlaanderen en boekhoudkantoren Etugest Accountancy en Bofidi.


Onze doelgroep
Contact
Publicaties